Queers and Allies organiseert ‘Halloqueer’-ontmoetingsavond op 28 oktober

De nieuwe vereniging Queers and Allies organiseert op 28 oktober ‘Halloqueer‘ in Bar Rodin in Antwerpen

“We merkten dat er nood was aan een vereniging voor Queer jongeren in Antwerpen. Met Queers and Allies willen we er zijn voor jongeren tot 30 jaar die vragen hebben omtrent hun seksuele geaardheid en genderidentiteit”, vertelt Amanda van Queers and Allies. 

“Ook kunnen ze bij ons terecht als ze nood hebben aan een gesprek met een vertrouwenspersoon. Daarnaast willen we ook de alternatieve en de black gay community vertegenwoordigen en niet alleen de white gay community.” 

“Naast een klein activistisch kantje willen we ook workshops aanbieden die queer gerelateerd zijn. Bij Queers and Allies vinden we samenhorigheid zeer belangrijk en daarom organiseren we regelmatig events zodat jongeren andere queers leren kennen.” 

“Daarom organiseren we op 28 oktober ons eerste event ‘Halloqueer’ waar jongeren andere queers kunnen leren kennen. Omdat het Halloween is, mag je verkleed komen maar dit is geen verplichting.”

Praktische informatie

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: