Kartonnen Dozen blijft open en houdt online evenementen

LGBT-boekhandel Kartonnen Dozen in Antwerpen blijft open. “et verheugt ons natuurlijk om jullie te kunnen blijven ontvangen en in de komende periode van cadeautjes te voorzien – voor jezelf of anderen”, vertelt Johanna M. Pas van Kartonnen Dozen.  

Maar het is ook slim om zo veel mogelijk thuis te blijven. “Daarom vinden we het ook prima als je via onze webshop bestelt en je pakje naar jezelf of iemand anders laat versturen.Wij zorgen ervoor dat je elke dag wel iets nieuws kan ontdekken op onze webshop. En we zijn zowel in de winkel als online bereikbaar voor jullie vragen.”

Kartonnen Dozen heeft ook online evenementen voorzien de komende tijd. Daarover vind je meer op de site van de winkel en op Facebook

Beeld: Free-Photos, Pixabay

%d bloggers liken dit: