Karolien Debecker start met podcast en radioprogramma ‘Wijs’

Vanaf volgende week verzamelt Karolien Debecker alle levenswijsheden van Radio 2-luisteraars in een gloednieuw radioprogramma: ‘Wijs‘. Maar iedereen kan vanaf vandaag al luisteren naar de podcast. 

“Hoe vaak hoor ik mensen zeggen: hadden we dát maar geleerd op school”, zo vertelt Karolien Debecker. “Van opvoeding tot relaties, tot omgaan met jezelf. In Wijs komt het allemaal aan bod. Ik kijk ernaar uit om ’s avonds weer radio te maken met luisteraars. En om elkaar te inspireren.”

Podcast

Hoe overleef je een scheiding? Een affaire? Of een lange relatie? Karolien Debecker zocht het uit in Wijs, de podcast. Een driedelige reeks, specifiek over relaties, vol inspiratie voor het leven. 

De leuke en minder leuke momenten. Joke Devynck deelt haar inzichten na haar scheiding. Saskia De Coster praat openhartig over hoe ze zichzelf beter leerde kennen na een affaire. 

En Luc Appermont en Bart Kaëll onthullen hun geheimen voor een lange relatie. 

Debecker luistert samen met seksuologe Sybille Van Weehaeghe naar alle verhalen. Samen zorgen ze voor duiding en extra ervaringen.

Radioprogramma

In ‘Wijs’, het radioprogramma, bespreekt Karolien vanaf dinsdag 10 november alles wat kan helpen om krachtiger in het leven te staan, aan de hand van verrijkende ervaringen van luisteraars en ervaringsdeskundigen.

‘Wijs’, de podcast: vanaf nu te beluisteren via de app van Radio 2, op radio2.be of via een favoriete podcast-app.

‘Wijs’, het radioprogramma: vanaf dinsdag 10 november elke dinsdag, woensdag en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur op Radio 2.

Beeld: Stux, Pixabay
Bron: Radio 2, GayLive.Be

%d bloggers liken dit: