VIDEO | Johan Van Overtveldt corrigeert: “It’s Mister Barhi, he’s gay”

Op een persconferentie in het Europees Parlement wordt VRT-journalist Riadh BarhiMrs. Barhi” genoemd. “It’s Mister Barhi“, wordt er verbeterd. Waarop europarlementslid Johan Van Overtveldt (N-VA) aanvult “he’s gay“.

Ongehoord, reageert alvast Vlaams Parlementslid en senator Orry Van de Wauwer (CD&V). “Gay zijn is normaal. Deze aanvulling niet, want niet relevant.”

De persconferentie ging over de Europese meerjarenbegroting.

UPDATE 11/11 00.33 uur

Na vele reacties, van onder meer minister van Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) en PS-voorzitter Paul Magnette reageerde Van Overtveldt. “Ik heb @Riadh_B zo snel mogelijk gebeld. We hebben erover gesproken. Het was in geen enkel geval de bedoeling iemand te kwetsen. Mijn excuses dus.”

Beeld: Wikipedia

Een gedachte over “VIDEO | Johan Van Overtveldt corrigeert: “It’s Mister Barhi, he’s gay”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: