BOER ZKT VROUW | Tristan en Lucas zijn geen koppel

Tristan Swennen en Lucas Drissen vonden elkaar in ‘Boer zkt vrouw‘, maar een koppel zijn ze niet geworden of gebleven.

“Het zij zo!!!’, roept Tristan het uit op Instagram. Na veel gepraat en serieuze gesprekken hebben we samen besloten om als single verder door het leven te gaan.Wat een avontuur. Lucas en ik zijn tot op heden zeer goede vrienden, en dat zal ook zo blijven. Top kerel.”

“Ruim zeven maanden geleden verzamelde ik al mijn moed en schreef ik een brief aan Tristan”, schrijft Lucas. “Het was een stap ver buiten mijn comfortzone. Nooit verwachtende dat dit tot een dergelijk onvergetelijk avontuur zou leiden. Ik heb het ervaren als een emotionele rollercoaster waarbij ik altijd heel dicht bij mijzelf ben gebleven.

“Het gewenste doel is helaas niet bereikt. Maar zoals gezegd; de liefde laat zich niet sturen, die stuurt jou. De vriendschap blijft. Hopelijk heeft onze deelname wel een bijdrage geleverd aan een nóg inclusievere samenleving. Als tiener vond ik het vaak lastig om mij te spiegelen aan anderen, wellicht dat anderen dit door ‘Boer zoekt Man’ makkelijker kunnen doen.”

“Al met al ben ik ontzettend trots en dankbaar voor dit onvergetelijke avontuur. Via deze weg wil ik tot slot graag iedereen bedanken voor de vele lieve en supporterde berichten die ik heb mogen ontvangen. Dit deed mij heel erg goed en gaf mij steun.”

Het Tristan-avontuur leverde wel een ander koppel op. Vrijers Roy en Eduard werden een koppel

Beeld: Timothy Junes

Een gedachte over “BOER ZKT VROUW | Tristan en Lucas zijn geen koppel

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: