Sam De Bruyn stopt bij Qmusic

Never waste a good crisis“, vertelt Sam De Bruyn bij de aankondiging dat hij stopt bij Qmusic.

“2020 heeft me veel doen nadenken. Angst en onzekerheid zorgen dat we ons willen vastklampen aan alles wat we kunnen. Maar ik ga net heel bewust loslaten. Ik heb besloten dat ik Qmusic verlaat. Dat is geen keuze tegen Q, maar een keuze voor mezelf.

“Ik heb even tijd en rust nodig. Daarom zeg ik liefdevol vaarwel en spring ik in het diepe. Of liever: Ik spring het leven in. Omdat ik voel dat het nodig is om mezelf terug te vinden. Ik heb geen ruzie. Ik heb geen andere plannen. Ik heb wel een man, een hond, twee kippen en een hele hoop vrienden. Dat komt dus helemaal goed.”

“Ik ben ontzettend dankbaar. Meer dan dertien jaar lang heb ik nu al radio gemaakt. Mijn wereld is er zoveel groter door geworden dan ik ooit had durven dromen. Dankzij honderdduizenden mensen die ik gaandeweg mocht leren kennen. Ik heb veel geleerd van erg getalenteerde collega’s. Maar ik heb het meest geleerd van zoveel prachtige luisteraars. Schone mensen. Elk met een verhaal. Allemaal met een mening. En stuk voor stuk zo gul om dat met mij te willen delen. Merci.

De Bruyn is nog een week te horen op Qmusic.

Beeld: Positive Images, Pixabay

%d bloggers liken dit: