Organisator Brussels homoseksfeest met József Szájer ziet probleem niet

De 29-jarige David Manzheley is de organisator van het homoseksfeest waarop de Hongaarse toppoliticus József Szájer aanwezig was. Manzheley ziet het probleem niet.

Volgens Manzheley zijn veel homo’s de lockdown beu en zijn deelnemers aan zijn seksfeestjes volwassen genoeg om te weten wat ze doen. Bovendien hebben ze al corona gehad, meent hij. 

József Szájer

József Szájer moest ontslag nemen uit het Europees Parlement omdat hij betrapt werd op het homoseksfeest van Manzehelrey in de Steenstraat in Brussel boven gaybar Le Detour

Szájer is lid van Fidesz, de homofobe en transfobe regeringspartij in Hongarije. Szájer schreef de tekst die de Hongaarse grondwet moet hervormen en waarbij het huwelijk wordt beperkt tot heterokoppels.

Hobby

Het organiseren van gay seksparty’s is een hobby voor David Manzheley. De doctorandus in economie aan de KU Leuven organiseert ze regelmatig. Hij getuigt er heel openlijk over in meerdere kranten. Hij ziet ook geen graten in seks en de seksuele appetijt van deelnemers aan zijn seksfeesten en orgiën. 

Zijn seksfeestjes zijn wat vele privéseksfeestjes in de gayscene zijn: bij iemand thuis, met drugs, naakt, neuken. Soms organiseert jij veel grotere evenementen. Hij gaat er prat op dat er prominente mannen uit heel Europa op afkomen. 

Manzheley zegt te zullen doorgaan met het organiseren van seksfeestjes. Hij gelooft ook dat hij is verklikt door Daniël, een concurrent uit Georgië

Politie-optreden

Manzheley komt uit Polen is homofobe politie gewoon. Toch vindt hij het politieoptreden in Brussel niet kunnen. 

“Ze hebben homofobe opmerkingen gemaakt tegen mijn gasten, in het Frans, Engels en Nederlands”, getuigt de organisator in Het Nieuwsblad

“Eén agent zei: ‘Vuile homo’s, jullie moesten allemaal dood zijn door corona’. Een andere agent ging heel ruw om met een gast omdat die zijn identiteitskaart niet kon geven. Tja. Die man was naakt, zijn pas zat in zijn broek. Dat ruwe Gestapo-achtige optreden is in strijd met vele wetten en de grondwet. En dat in de hoofdstad van Europa, een voorloper inzake homorechten?”

Manzheley zegt klacht te zullen indienen en zich te zullen verzetten tegen de boete. 

Beeld: Timothy Junes
Bron: Het Nieuwsblad, Algemeen Dagblad

%d bloggers liken dit: