Het Roze Huis en Antwerp Queer Arts Festival formeel uiteen

Lang was het Antwerp Queer Arts Festival (AQAF) een project van Het Roze Huis. Voortaan is AQAF een zelfstandig project. 

“Het Antwerp Queer Arts Festival (AQAF) is de laatste jaren uitgegroeid tot een prestigieus kunstenproject. Het festival is actief in de stad Antwerpen en was organisatorisch ingebed in de werking van Het Roze Huis”, klinkt het in een persbericht.

“Om dit initiatief alle kansen te geven, besliste de raad van bestuur van Het Roze Huis om AQAF als aparte entiteit verder te laten ontwikkelen. Het Roze Huis is fier op de realisaties van AQAF en wenst de nieuwe vzw in wording alle succes toe. Het Roze Huis zal meer dan ooit blijven inzetten op de ontwikkeling van innovatieve praktijken ten dienste van onze LGBTQIA+-gemeenschap. We beschouwen dit als een belangrijke bijdrage voor de gemeenschap.”

Beeld: Timothy Junes

Een gedachte over “Het Roze Huis en Antwerp Queer Arts Festival formeel uiteen

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: