Café Que Pasa verkoopt pand, café blijft

Que Pasa-uitbater Felipe verkoopt het pand waar hij het café, bekend om de latin vibes en dragshows, uitbaat. Dat maakt hij bekend op Facebook. Hij blijft wel het café runnen.

“Het café zal helaas niet voor maart, april opgegaan. Dan zullen er ook nog beperkingen zijn.  Voor het café terug op volle 100 procent kan draaien zal nog een tijdje duren, analyseert Felipe de situatie. 

“Daarom heb ik beslist om het pand te verkopen. Dit wilt niet zeggen dat ik het café niet meer zal doen. Ik zal dan gewoon huur moeten betalen aan de nieuwe eigenaar. Dit is momenteel de enige oplossing. De subsidies die we krijgen zijn onvoldoende en ik kan daarmee niet mijn rekeningen betalen. Erg maar het is zo. Maar we blijven doorgaan zodra we terug kunnen.”

Ook in Antwerpen maakt de coronacrisis slachtoffers en verdwijnen en dreigen safe spaces te verdwijnen. 

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: