West-Vlaams Regenbooghuis onthaalt opnieuw offline

Het West-Vlaams Regenbooghuis organiseert weer offline onthaalmomenten. Het roze huis van West-Vlaanderen merkt dat er vraag naar is. 

In Brugge kan dat op dinsdag van 9.30 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 16.30 uur in de Beenhouwersstraat 3. “Gelieve op voorhand een seintje te geven via het nummer +32 483 329 774 of info@rebuswvl.be zodat we de ruimte helemaal coronasafe kunnen maken. Een spontaan bezoek kan ook, maar mogelijks zal je dan even moeten wachten.”

In Oostende is dit enkel op afspraak door te mailen naar info@rebuswvl.be of te bellen naar +32 483 329 774. De gesprekken daar gebeuren op onze nieuwe locatie in het stadhuis aan de Vindictivelaan 1; telkens op woensdag van 9.30 uur tot -12 uur en van 13 uur tot 16.30 uur.

“Ook tijdens de kerstvakantie blijven we open. Voel je je toch veiliger vanuit je eigen bubbel? Onze chatbox blijft voorlopig elke dinsdag, woensdag en donderdag geopend. Surf naar https://minnit.chat/OnthaalWVLregenbooghuis, vul een nickname in en zeg gerust even hallo!”

“Ook een videogesprek of een telefoontje kan nog steeds aangevraagd worden. Wij wensen jullie heel veel warmte tijdens deze toch wel erg speciale feestdagen!”

Beeld: Wikipedia

%d bloggers liken dit: