‘Happy New Queer’ op 29 december mixt optredens, nieuwjaarsbrieven en politiek

Het Antwerp Queer Arts Festival (AQAF) heeft zich ontvoogd van Het Roze Huis. Op 29 december is de livestream ‘Happy New Queer‘. Deze zal een mix zijn van wat er voorzien was deze zomer en wat er zou gebeuren tijdens het verjaardagsfeest van Het Roze Huis in november.

De gastlijst van ‘Happy New Queer’ is lang. Angelo Tijssens, Saskia De Coster, Mounir Samuel, Neal Leemput, Gregory Frateur, BRYN, Benjamin Abel Meirhaeghe, Les âmes perdues, Lionstorm. Maar ook politieke analyses van Dave Sinardet en Rémy Bonny en minister voor Overheidsbedrijven en Ambtenarenzaken prof. dr. Petra De Sutter (Groen).

Wim Vanlessen brengt voor het eerst een eigen choreografie. 

De livestream wordt “100% legit queer”, aldus Marcia Poelman

Volg op YouTube.
Praktische informatie.

Beeld: Timothy Junes

Een gedachte over “‘Happy New Queer’ op 29 december mixt optredens, nieuwjaarsbrieven en politiek

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: